Hey hoi! Ik ben Irene. Die van Typisch Irene en voor mijn vrienden Irene van Valen.

In het heel kort: ben ik getrouwd met Marcel, de liefste! We hebben twee kinderen, een dochter en een zoon. Ik ben geboren op 1 april in Christchurch New Zealand, het was herfst. Nu vier ik elk jaar mijn verjaardag in de lente. Dat is beter, veel beter.

Waar ik op www.typisch-irene.nl veel van me laat horen via geschreven woorden, is dit de plek waar ik van me laat zien. Niet mijzelf, maar wel alle werken die ik maak met kwasten, verf, potloden en fineliners.

Schrijven is dan wel mijn grootste liefde, schilderen en Biblejournaling volgen al snel als favoriete hobby’s. Schilderen doe ik minder sinds ik meer schrijf. Ik kan helaas mijn tijd maar één keer gebruiken en schilderen vraagt langere voorbereiding. Tegen de tijd dat ik kwasten, verf en doek klaar heb liggen en staan, kan ik al lekker op weg zijn met een tekening in mijn Bijbel.

Zo zie je, ik ben christen. Omdat ik niet van het theologische ben, zocht ik onbewust naar een creatieve invulling om met mijn geloof om te gaan. Ik ontdekte Biblejournaling en ging ervoor.

Ik kan het allemaal uitleggen, maar beter is het dat je gewoon even rond kijkt en klikt! Met een klik op een foto krijg je een uitleg over waarom ik iets heb geschilderd of getekend. Een beetje extra info kan helpen, denk ik.

Kijk naar wat ik heb gemaakt en laat gerust een leuke reactie achter.

 

Lieve groet en ik wens je God dichtbij,

20190324_221600.jpg
ireen gif.gif

klik hier

voor mijn

blog