top of page

Dit ben ik

Ik ben Irene. Die van Typisch Irene en voor vrienden Irene van Valen-van Hoof.

Ik ben getrouwd met Marcel, de liefste! We kregen twee kinderen, een dochter en een zoon. Ik ben geboren in de herfst op 1 april in Christchurch, New Zealand.

Nu vier ik ieder jaar mijn verjaardag in de lente. Better, much better.

Creatief werk

Waar ik op www.ireneblogt.nl van me laat horen via geschreven woorden in blogs en via www.typisch-irene.nl in werk, ontdek je hier mijn andere creatieve kanten.

Ik raak mezelf graag kwijt in schilderen en Biblejournaling.

Daarmee vergeet ik de wereld om me heen. Dat is zo'n fijn gevoel, even niks anders dan de tekenspullen of kwasten, verf, doek en ik.

Biblejournaling

Zo ontdek je dat ik christen ben. Echter niet van het theologische. Ik ontdekte een andere invulling om met geloof bezig te zijn. Een manier die mij past: Biblejournaling.

In een speciaal daarvoor gekochte Bijbel teken ik wat ik voel bij een tekst.

Het is een perfecte match dat mij inspireert.

Uitleggen?

Ik kan het allemaal uitleggen, maar kijk gewoon even rond. Zie hoe ik me uit met kwasten, potloden en fineliners. Met een klik op een foto krijg je extra uitleg over het waarom ik iets maakte. Een beetje extra info helpt misschien.

 

In opdracht

Denk jij dat ik de geschikte persoon ben om iets voor jou te schilderen, schrijven of wil je eens dat ik een Biblejournaling-workshop geef, laat met een gerust hart een reactie achter. Wie weet zien we elkaar.

 

Lieve groet en ik wens je God dichtbij,

20190324_221600.jpg
ireen gif.gif
bottom of page